torsdag 25. august 2011

Høstgleder

Hyggelige høstting


Lystenning  når høstmørket begynner å gjøre seg gjeldende er viktig for meg, og mange andre her oppe i nord. Disse flotte lysene laget de tre eldste ungene på Borkedalstunet da vi var på tur til Lysebotn. Alle tre like forskjellige som ungene som laget dem :)


En nydelig gammel lykt som min svigerinne fikk men ikke ville ha - jippiii! Jeg synes den er utrolig stemningsskapende og spennende å tenne når skumringen kommer og skodda legger seg over vannet!


Noen av de gamle melkeflaskene som vi fikk av svigermor. Samme flaskene som min mann hellte saft av som liten gutt. Snart skal saftkokeren igang og alle flaskene fylles med hjemmelaget ripssaft til en lang kald vinter. Koser meg gløgg ihjel over sånne små banale ting jeg : )4 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Koselige saker du viser her:)

  Ja er vel ikke så lett å bestemme hva en tenåring skal ha på seg hi hi!!

  Godt du har noen mindre barn du kan bestemme litt over:)

  Nyt helg!!

  Klem -L-

  SvarSlett
 2. Kjempekoselige bilder, Og spesielt moro med lysene som ungene har laget, Deilig å kunne gjøre det trivelig rundt seg, uansett årstid.. Nå som det er ettersommer, og snart høst, får vi tenne lys, og lage kos på vår måte,
  Tusen takk for koselige ord inne på bloggen min. Godt å vite at det er andre som har det på samme måte. Ha en fin fredag.. Og en fin helg. Klem

  SvarSlett
 3. Ja, det er en positiv ting med høst/vinter. Lystenning :) Og vedfyring :)
  Du vann guttegenseren i auksjonen hos meg. Du må sende meg adressen din. ellensand@live.no
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Heisann og tusen takk for koselige kommentarer :)En nydelig helg ønskes dere fra meg :)! Såå morro at det ble meg som vant ausjonen på guttegenseren Ellen! Har sendt deg en mail :)

  SvarSlett

Thank you for leaving a few words, I love your comments