fredag 29. april 2011

Fredagstanker

Fredag igjen, siste fredagen i april allerede. Denne uken har gått med til kjøring egentlig - opp og ned til diverse aktiviteter. Med fire barn er det ulempen med å bo landlig til, men det er absolutt verdt det.
Ellers er det konfirmasjonsforberedelser som opptar tankene, det nærmer seg nå. Dette blir min første konfirmant, satser på det går knirkefritt. Skal stå for det meste av maten selv, smørbrød, er jo så morsomt å lage!
På interiørfronten har jeg et gammelt blått skattholl som jeg skal pusse opp, bilder kommer. Tror det må bli noe annet enn hvitt nå, en farge med litt egen personlighet. Skatthollet har sin egen vilje, i liket med de fleste bruktfunn. Man kan krangle og diskutere med dem, men til syvende og sist er det fornuftig å lytte til dem...ellers ender man som regel med å måtte male om elendigheten ;)
Goood helg godtfolk, nyyyt sola :)

fredag 8. april 2011

Fredagstanker

Javel...tro det eller ei men det er faktisk FREDAG igjen! Fatter ikke hvor tiden blir av! Prøver se tilbake og finne utav alt det vettuge jeg må ha gjort i uken som har gått...men jeg må visst heller skrive det ned...for neimen om jeg husker noe særlig. Det har i allefall vært den store penger ut uken, regningene flagrer ut i den usynlige bits-verdenen med lysets hastighet og det er takk og farvel til dem. Bilen fusker igjen og katten er syk (og DET er jo nesten like dyrt som å ha bilen på verksted...veterinærregningen, mener jeg). Lurer på når den store penger-inn-uken kommer??? Hmmm...
   Vel vel, nok klaging, vi har da tak over hodet og garn, male- og sysaker i hus...ja og etpar skjønninger av noen bruktfunn som venter på et aldri så lite ansiktsløft...sånt blir det hyggelige arbeidstimer av. Baking og bursdagsferiring blir det visst også hele helga. En liten gutt er superspent og mamma håper hun klarer innfri alle forventninger...noe hun sikkert gjør, for det er en takknemlig liten kar det er snakk om, lett å glede :)
Gooood heeelg til rike og fattige :)